Din Udendørs Biograf i 4 Lette Trin

date danish girl

Vi har ikke brugt meget tid i biograferne sidste år, så vi har meget at gøre op for.

Alligevel opdagede vi, at nogle af de unikke biograf funktioner på en eller anden måde ikke er så uerstattelige, tværtimod: nogle biografsæder er ekstremt ubehagelige. Og aircondition kan være alt for koldt. Der er altid en meget høj person, der vælger at sidde lige foran dit sæde. Folk gumler overalt omkring dig … Og dette er en ikke-udmattende liste.

Så i denne sæson kan du undre dig over, om du kan finde andre muligheder for at nyde en god film uden trængsel fra en overfyldt biograf. Og din baggård er din bedste chance!

Sikkert miljø, ingen høje personer der blokerer dit syn, og du kan vælge snacks, der ikke er overdrevent sprøde. Og alt dette under en stjernehimmel. Tjek vores liste over de 4 trin for at få det bedste ud af din udendørs biograf.

Pift din rodede baggård op til et hyggeligt rum

Respect apartment landlord in Copenhagen
young_couple_chatting_@discualexisbrown

Ingen vil gerne sidde tæt på dine ildelugtende skraldespande! Det er tid til at rydde op i din baggård og tilføje noget for at tilføje charme til det grimme rum.

Har du nogensinde tænkt på eventyrlys? Disse snorelys kan virkelig gå langt for at gøre din lurvede terrasse til dit nye yndlingsrum. Selvom din biograf skulle være helt mørk, ville lidt lys være perfekt til at byde dine venner velkommen.

Din biograf kan være din anden stue i dit hus med nogle havemøbler, eller du kan invitere dine venner til at sidde på jorden, hvor du strategisk kan placere nogle tæpper eller puder.

Små borde ville være den ultimative detalje for at forsyne med lidt mad og drikkevarer – vigtigt ikke sprødt!

Opsæt din biograf

Dette er mere teknisk: du skal træffe valg om din skærm og din projektor.

Det første spørgsmål er: planlægger du også at oprette en hjemmebiograf inde i dit hus? I dette tilfælde vil dit bedste valg være en projektor, der har alle de bedste kvaliteter, men den er lille nok til at blive transporteret udenfor, når vejret er godt.Kvaliteter for en projektor er opløsning, lysstyrke, kontrastforhold og skærmstørrelse.

Ja, skærmen er et andet afgørende valg, du skal tage. Har du en hvid væg uden vinduer eller noget, der kan distrahere udsigten? Så gå efter det! Hvis du ikke har nogen overflade, der kan gøre jobbet, kan du finde gode bærbare skærme til ethvert budget. I sidste ende ville selv et stort, hvidt tæppe passe godt.

Selvfølgelig vil opløsningen ikke være så perfekt som i en biograf, men hey, du har ikke nogen høj person, der forhindrer dig i at se skærmen, så det er allerede et stort plus!

Byd dine gæster velkommen

Pizza stykker, små hotdogs, søde og salte popcorn … du kan gøre din biografaften til noget virkelig rart at dele med dine venner. Hvis du er en wannabe kok, kan du også tilberede en lækker fingermad.

Din baggård vil være byens største biograf med en øldispenser: kold øl til alle, når de vil. En øldispenser er et must, hvis du vil bruge din udendørs skærm til at se din yndlingssport med dine venner. Det kan også gøre dine indendørs fester meget bedre. Her kan du finde den perfekte.

Vælg den perfekte film

Nu er det nok den sværeste del: når det kommer til en filmaften, er det en kæmpe præstation at nå til enighed om, hvilken film der skal ses. Nogle valg er dog lettere end andre: Hvis du overnatter med dine venner, kan du gå efter en gyserfilm. Gags og kommentarer fra dit team vil gøre det mindre skræmmende. Hvis du planlægger at oprette en udendørs biograf for at have det sjovt med dine børn, kan du oprette en “gamle Disney film” aften. Nogle klassikere er bare perfekte under en stjerneklar himmel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*